sâmbătă, decembrie 05, 2009
Atunci cand incerci sa parcurgi un drum drept, sa eviti toate gropile pana ajungi la destinatie, ingandurat cu ecuatii matematice si poate un pic din filozofie, presarat cu povesti with happy end si te intrebi pana unde va mai duce linia asta alba, exista un final sau un joc al vietii pe care trebuie sa il ignori sau sa il joci pana din cutia pandorei va iesi zana cea buna si iti va sopti viitorul? sau poate ai de carat in spate un bagaj atat de mare si de hidos ca te apuca iar plansul, te intrebi pe unde sa o apuci, unde sa te duci, cum sa faci sa fie bine,sa strangi din dinti si sa o iei de la capat precum melcul.

Astept sa ninga...Nothing change yet but I keep walking dear, keep walking.
............................................................................................

Noc, noc?! Is anybody there???


............................................................................................
2 comentarii:

Brutus & Brutus spunea...

Ai fost la un moment dat cititor al blog-ului www.inutilii.blogspot.com . Ne-am mutat. Ne gasesti pe www.inutilii.com acum . Hai si tu, si daca iti place site-ul, da-l mai departe. Iti multumim

[Echipa Inutilii]

ionut.m spunea...

Keep Walking...
Asta este tot farmecul, drumul, nu destinatia. Destinatia este oricum una singura pentru toti, dar ceea ce face diferenta este bagajul de momente in care ne-am oprit putin pentru a admira privelistea, pentru a intreba sau a raspunde, pentru a deslusi drumurile care ni se intind inainte.