luni, iulie 07, 2008

B'estfest

Se terminara si cele 3 zile de B'estfest, care per total pot sa spun ca au fost super... Vineri eram un pic entuziasmata de faptul ca o sa merg la Alanis Morissette dar pe durata concertului nu a cantat decat doua piese care mi-au placut si m-au facut sa ma misc, in rest nu m-a fascinat pe cat ma asteptam sa o faca. Tot la Morissette am avut placerea sa o cunosc si pe Diana, pe care am identificat-o imediat prin multime:)

La Unkle mi-a placut, atmosfera a facut tot tabloul pot spune... Seara de vineri s-a terminat prin Expirat, unde am stat eroic prin baia de multime timp de 2 ore.
Sambata a fost suuperrrr criminal la concertul celor de la Kaiser Chiefs, au stiut sa faca atmosfera, toata lumea topaia si nu a existat o piesa la care sa nu sarim in sus... o sa postez cat mai curand ce am filmat din timpul concertului.

Dupa terminarea concertului am fost la Silent disco...Simina ne-a dat pontul:), la inceput nu am crezut ca e cine stie ce sa stai cu castile pe urechi si sa asculti muzica dar a fost incredibil de mistoooo iar Dj-ul nu mai stia cum sa scape de noi pe la ora 2dimineazta si ne baga un Britney Spears cu mesajul " Plecati naibii odata acasaaaa"....

Ultima zi de B'estfest a inceput cu o durere mare de picioare, deja nu mai puteam pasi si inca nu ajunsesem la concert...In primul rand a fost full, toata populatia a venit duminica, probabil sa o vada pe Nelly Furtado.
Nu am apucat sa ii prind pe cei de la Sterephonics, dar se pare ca nu am pierdut cine stie ce... Roisin Murphy( Moloko) s-a lasat asteptata timp de o ora, deja imi pierise orice chef si ma dureau si picioarele ingrozitor... ce pot spune ca nu m-a dat pe spate cu piesele ei , dar in schimb mi-a placut ca e data a naibii si are un still anume pe scena.

Am stat si la Nelly, macar ea nu a intarziat, concertul per ansamblu pot spune ca a fost ok, ma asteptam la mai mult sincer dar spre final chiar am dansat si a fost mistoo.

Dupa toata distractia, am ajuns home si ma voi axa spre ingrijirea picioruselor mele care saracele sunt varza:)

Later edit: Am faut o mica gafa, de care ma mir si eu cum naiba am putut sa scriu constienta de faptul ca stiu cine e Roisin Murphy...nu era mare, doar ca am pus " tipa de la"... si ca atare nu ma jenez de gafele mele:) si ii multumesc micutzei care imi mai citeste blogul sper des:) ca m-a atentionat.

2 comentarii:

Marcel spunea...

Deci, tu m-ai calcat pe picior! ;)

Bianca H. spunea...

:))normal, tot eu..se putea:)