miercuri, martie 05, 2008

Ce ascundea...

...mobilul lui tavy? O poza care a facut deliciul traseului cand ne-am intors din Praga. Imi aduc aminte cum aceste doua cucoane s-au asezat langa noi in tren si si-au etalat pungile cu snitele, cu gogosi si ce mai aveau ele pe acolo,pe toata masa si au inceput sa infulece dupa cum se prea bine poate vedea in aceasta imagine. Junior si Tavy din plictiseala au inceput sa le faca poze, le-au si inregistrat...au fost filmate cu camera "ascunsa" de andrutza...ce mai, au fost vedetele compartimentului nostru fara acoperis.

Aveau macare cred pentru tot vagonul si bagaje cat pentru 4 oameni. Dupa ce Junior si Luci-k ne-au parasit la Brasov( s-au dus in cautare de iepuri, nu ce pretexte ne-au bagat ei cu cina, mama, tata, iar mama iar tata,mai nou verisoara, unchiul,matusa), am ramas noi 4 cu ele...si asta nu e tot, au inceput sa ne sune prietenii, parintii care ne-au dat vestea:

" In bucuresti sunt nameti de zapada, o sa aveti intarziere cateva ore"...asta era o varianta

" De ieri trenurile nu au avut cum sa intre in Bucuresti din cauza viscolului si-a zapezii" a doua varianta

"Deja nu mai ninge de ieri, stati linistiti ca nu e mare zapada si o sa ajungeti la timp" a treia varianta.


Deja eram bombardati de informatii diferite si nu mai stiam care este cu adevarat situatia. Incepeam sa ne imaginam, o sa stam pe un camp pustiu, fara mancare si mai aveam si sinfonia dracusorului din spatele nostru, care tipa fara incetare iar langa noi aceste doua cucoane care abia mai incapeau pe scaune...O.M.F.G.

Mai aveam putin si intram in zona crepusculara( ma gandeam la reincarnare, carma, destin...), vroiam neaparat la baie...o da, baia locul perfect. Dar de unde, era ocupata de don'soara care era cu minunatul grup de asa zisii arhitecti si avocati. Femeia aia deja exagera in schimbarea tinutei din ora in ora, din oras in oras, cred ca avea cate un ruj si fard la fiecare oprire.
Intr-un final trenul nu a mai avut intarziere, chiar a ajuns mai devreme...ceva din informatiile primite era adevarat, in bucuresti era horror. Zapada cat casa, frig si circulatia precum mersul melcului...in gara stai si asteapta pana ne vine comanda la taxi, care si pe aia am gasit-o al naibi de greu.

Sa inchei cu un citat din tren: " Mihai, vezi si tu care sunt locurile"...

Niciun comentariu: