marți, mai 27, 2008

Nebunii la borcan

Il mai citesc pe amtigari si am dat peste postul acesta care mi s-a parut f tare... trebuia sa ii fac in liceu si eu lui mama o faza din asta...dammm, ce reactie criminala am ratat.


Intr-o zi, o mama trecea pe langa camera fiicei sale, cand, se opreste in loc fiind uimita de faptul ca patul acesteia era facut, si totul aranjat. Privirea-i cade pe birou, la o scrisoare. Pe ea scria,
"Draga mama".



Cu un sentiment de nesiguranta, ia scrisoarea si incepe sa citeasca cu mainile tremurande.



"Draga Mama,


Iti scriu cu multa tristete si regret. A trebuit sa fug cu noul meu iubit pentru a evita o cearta de proportii cu tine si cu tata. Am descoperit pasiunea cu Ahmud, si este atat de cuminte, cu toate pierce`urile, tatuajele barba si hainele de piele ale lui. Dar sa stii ca nu e doar pasiune draga mama. Sunt insarcinata si Ahmud imi spune ca vom fi foarte fericiti. El are deja o rulota si avem lemne destule pentru toata iarna.Vrea sa avem multi copii, si vom avea. Ahmud m-a invatat ca marijuana nu este daunatoare si vom creste si noi pentru a face bani si a consuma ocazional. Chiar este indicata in scopuri terapeutice. Intre timp, ne vom ruga, si vreau sa va rugati si voi ca oamenii de stiinta sa gaseasca leacul la SIDA, si sa il tratam pe Ahmud. Sa nu iti faci griji mama, am 16 ani acum si pot sa am grija de mine. Intr-o buna zi ai sa iti cunosti nepotii.Fiica ta, Ramona.

PS: Nu fa infarct. Nimic din ce am scris nu este adevarat. Sunt la vecinul de sus. Vroiam doar sa iti amintesc ca exista lucruri mai rele in viata decat carnetul meu de note pe care il gasesti in primul sertar. Te iubesc. Suna-ma cand e ok sa vin acasa.

Un comentariu:

KamZara spunea...

Eu o stiam mai lunga, cu "draga tata" si "lucruri mai rele decat sa piarda Romania meciul"...
Da' e foarte haioasa, intr-adevar :)